Английский - простой, но очень трудный язык. Он состоит из одних иностранных слов, которые к тому же неправильно произносятся.
Cranberry and Cumberland sauce

This classic cranberry sauce recipe bursting with citrus flavours is an essential part of Christmas dinner.
Ingredients
- 450g fresh cranberries (клюквы)
- 300ml ruby port
- 115g caster sugar (сахара)
- 125ml fresh orange juice
- 1 tsp corn flour (мука)
- 1 tsp English mustard (горчица) powder
- 1 tsp lemon juice
- pinch (щипотка) of ground cloves (гвоздики)
- 75g sultanas (кишмиша)
- 55g flaked almonds (измельчённого миндаля)
- 1 tbsp grated orange rind (1 ст.л. натертой апельсиновой кожуры)
- 1 tsp grated lemon rind
- salt (соль)
Preparation method
- Combine the cranberries, port, sugar and orange juice in a pan over a medium heat, for ten minutes, until the fruit bursts.
- Combine the corn flour, mustard, lemon juice and cloves with a little water to make a paste and stir into the berry mixture.
- Next, add the sultanas, almonds, orange and lemon rind, simmer for five minutes, season and then chill. Serve with your Christmas turkey.